HomeLajme

Kalon vettingun kryetarja e Gjykatës së Lushnjës

Kryetarja e Gjykatës së Lushnjës Esmeralda Çeka ka kaluar me sukses procesin e vettingut.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit tha se gjyqtarja Çeka ka justifikuar pasurinë, e cila rezultoi e pastër në tre kriteret, atë të vlerësimit të pasurisë, kontrollit të figurës dhe vlerësimit profesional.


TË NGJASHME