HomeSport

“Kam bërë séks me një milion femra”, habit ish-mundësi i keçit

Legjenda e sportit të keçit, WWE, Virgil ka bërë pohimin befasues se ka fjetur me një milion gra. 60-vjeçari, emri i vërtetë Michael Jones, ishte një yll i rrethit katror në vitet 1980 dhe 90. Por gjatë një paraqitjeje të podcast-it të “The Breadstick Diaries”, drejtuesi Vinny Vegas lexoi pyetje nga shikuesit, njëra prej të cilave mori një përgjigje të habitshme.

Ish-mundësi profesionist u pyet: “Cili është numri juaj Virgil, me sa vajza ke bërë séks?”

Në mënyrë të pabesueshme ish-kampioni u përgjigj: “Nuk e di, ndoshta… në mbarë botën? Ndoshta një milion.”

Prezantuesi menjëherë vë në dyshim pretendimin e Virgil, duke thënë: “Virgil, hajde tani, një milion?”

Por ish-ylli i WWE këmbënguli duke shtuar se mund të ketë edhe më shumë: “Po, sa njerëz keni në botë?”

Megjithatë, përdoruesit e mediave sociale nuk u bindën nga shifra qesharake e lartë dhe një person iu përgjigj klipit duke e zbërthyer matematikisht.

Ai tha: “Mirë, bëra llogaritë: Virgjili lindi më 7 prill 1951. Që ai të ketë qenë me 1,000,000 gra, kjo është mesatarisht një grua në çdo 37.5 minuta të gjithë jetës së tij që nga lindja.”
Epo, mund të ketë pasur më shumë se një në natë…/ GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME