HomeShëndeti

Kamomili, ilaç për dhimbjet e barkut

Kamomili ka fuqinë që të lehtësojë dukshëm dhimbjet e barkut Kamomili njihet për shumë të mira shëndetësore, përveç shijes së tij të mirë si çaj.

Ndër të mirat më të mëdha nga përdorimi i kamomilit është ndikimi që ka në lehtësimin e dhimbjeve të barkut.

Një produkt i përgatitur me kamomil dhe ilaçe të tjera bimore ka rezultuar i mirë për lehtësimin e dhimbjeve të stomakut, ulcerës, të përzierave dhe të vjellave.

Kamomili ka fuqinë që të lehtësojë dukshëm dhimbjet e barkut, apo edhe të largojë tërësisht dhimbjet nëse nuk janë aq të forta.


TË NGJASHME