HomePolitikë

Kandidat për kryeministër, Haradinaj: I lus qytetarët të vendosin vetë për fatin e tyre

Kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit AAK-PSD, Ramush Haradinaj i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Anita Haradinaj, ka votuar në shkollën “Ali Sokoli” në Prishtinë.

Pas votimit, para mediave Haradinaj ka thënë se ata që votojnë vendosin për fatin e tyre.

“Unë dhe Anita e shfrytëzuam të drejtën tonë për të votuar, i lus të gjithë qytetarët që pavarësisht bindjeve politike të votojnë, vetëm me votë vendosin për fatin e tyre, ata që nuk votojnë të tjerët votojnë për ta”, ka thënë Haradinaj, raporton Telegrafi.

Haradinaj në fund ka uruar të gjithë për këtë proces zgjedhor.


TË NGJASHME