HomePolitikë

Kandidatët e LSI/ Ja cilët janë më të votuarit sipas qarqeve ku ka përfunduar numërimi

Pas mbylljes së numërimit të votave për partitë politike tashmë vijon numërimi për kandidatët fitues për çdo forcë politike në çdo qark.

Ka përfunduar numërimi për kandidatët fitues në këto qarqe: Berat, Dibër, Gjirokastër, Korçë, Kukës dhe Shkodër. Ndërsa vijon akoma numërimi në qarqet: Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Tiranë dhe Vlorë. Kandidatët e Lëvizjes Socialiste për Integrim duke filluar nga ata më të votuarit janë renditur si më poshtë:

Qarku BERAT 277/277 QV total

2.Blenard Nonaj 2478
1.Ardit Çela 1518
4.Petrit Sinaj 996
7.Maliqi 637
5.Ilir Oboni 564
3.Esmeralda Qirko 486
8.Esmeralda Hoxha 369
6.Aurela Kalivaçi 249
9.Shkëlqim Tafa 156

Qarku DIBËR 227/227 QV total

1.Hajri Laçi 1582
2.Blendi Gurra 900
5.Borbardha Kaci 296
3.Luljeta Skura 273
4.Merita Hoxha 245
6.Altin Koltraka 221

Qarku GJIROKASTËR 207/207 QV total

1.Vangjel Tavo 2237
4.Albert Malaj 845
5.Erald Alika 483
3.Elton Ismaili 379
6.Freskida Çako 219
2.Myrvete Asqeri 114

Qarku KORÇË 427/427 QV total

1.Endrit Braimllari 2045
2.Gentian Çala 1978
4.Petrika Mele 480
6.Ismeralda Seidolli 436
10.Leons Hasani 395
8.Ergin Çikopana 349
7.Avni Spaholli 341
12.Pandi Jani 259
5.Thanas Poçi 197
3.Brunilda Paskali 189
11.Marjeta Biba 171
9.Suela Dinellari 123

Qarku KUKËS 141/141 QV total

1.Erblin Bulica 18
2.Fiqirete Çelaj 2
3.Arbër Arifaj 2

Qarku SHKODËR 411/411 QV total

1.Agron Çela 2656
2.Edmond Ndou 1809
6.Melisa Brojaj 659
4.Ilir Hyseni 260
3.Lindita Reçi 215
7.Somela Radohina 181
5.Erlinda Kavaja 156
9.Ashim Tafilaku 131
12.Jalldyz Kastrati 105
11.Elvis Metani 63
10.Elmira Zefi 54
8.Elsidita Selaj 47


TË NGJASHME