HomePolitikë

Kandidatët e PSD/ Ja cilët janë më të votuarit sipas qarqeve ku ka përfunduar numërimi

Pas mbylljes së numërimit të votave për partitë politike tashmë vijon numërimi për kandidatët fitues për çdo forcë politike në çdo qark.

Ka përfunduar numërimi për kandidatët fitues në këto qarqe: Berat, Dibër, Gjirokastër, Korçë, Kukës dhe Shkodër. Ndërsa vijon akoma numërimi në qarqet: Durrës, Elbasan, Fier, Lezhë, Tiranë dhe Vlorë. Kandidatët e Partisë Social Demokrate duke filluar nga ata më të votuarit, janë renditur si më poshtë:

Qarku BERAT 277/277 QV total

1.Rajmonda Dalipaj 97
Altin Allidri 26
2.Ertigel Bardho 18
Anisa Hoxha 16
Kristel Frashëri 14
Muharrem Senka 12
Enea Isufi 10
Sejdi Babaliu 4
Anila Bitri 4

Qarku DIBËR 227/227 QV total

1.Denis Skura 184
2.Lora Balliu 36
3.Gazmir Lala 19
4. Veseli 11
6.Dorjan Veseli 9
5.Xhesika Muda 2

Qarku GJIROKASTËR 207/207 QV total

2.Hekuran Alia 125
1.Anduela Caca 90
3.Nevila Adhami 43
4.Rigels Mëhilli 29
6.Ermilda Gjini 21
5.Panajot Agora 10

Qarku KORÇË 427/427 QV total

1.Julian Kodra 633
6.Dorjana Petro 27
5.Orneldi Leka 24
12.Migena Pinderi 23
2.Ina Tabaku 21
3.Kristi Bejko 18
11.Enerik Baçi 18
4.Elena Skenderasi 13
7.Vladimir Malushi 13
8.Anxhela Nune 10
9.Bledar XHaferi 9
10.Viola Dalipi 2

Qarku KUKËS 141/141 QV total

1.Raimond Dogjani 49
2.Rubin Omuri 18
3.Albiona Thaçi 3


TË NGJASHME