HomeShowbiz

Kanye West dhe Kim Kardashian përfundojnë rinovimet e shtëpisë, dalin pamjet e para

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë përfunduar rinovimin e shtëpisë së tyre me vlerë 20 milionë dollarë. ‘Daily Mail’ ka arritur të sigurojë disa pamje nga ambienti i jashtëm i pronës që ndodhet në një zonë private ku shumica e personave që jetojnë janë të pasur.

Trualli ka sipërfaqe 4775.3016 m2 dhe nga rinovimet bie në sy vendosja e një pishine gjigande, një fushë basketbolli dhe rregullimi i kopshtit përreth. Gjithashtu, ka 6 dhoma gjumi dhe është e arreduar me stilin e fshatrave francezë. Nga rinovimet, mësohet se vlera e shtëpisë ka shkuar në 60 milionë dollarë, pra është 3-fishuar.

fotoKanye


TË NGJASHME