HomeLajme

Karakteristikat e forta dhe të dobëta të femrave të shenjës së Dashit

Femrat e shenjës se dashit i studiojnë me kujdes të gjithë personat sepse ato duan të njohin cilësitë dhe të metat e gjithsecilit.

Në përgjithësi ato janë të ftohta dhe të rezervuara, por me ata që zgjedhin t’i kenë në jetë tregohen pasionante dhe sensuale.

1-Një femër dash nuk e ul hundën lehtë.
2-Mundohen gjithmonë t’i manipulojnë të tjerët.
3-Për femrat e kësaj shenje joshja ka rëndësi jetike.
4-Nëse dikush që i pëlqen nuk arrin t’i bëjë për vete me mënyrat e duhura ato e braktisin shpejt e shpejt pa u menduar gjatë.
5-Duan të kontrollojnë gjithçka.
6-Meshkujt e turpshëm i urrejnë.
7-Janë llafazane të mëdha.
8-Nuk i shprehin lehtësisht ndjenjat.
9-Gjallëria dhe fantazia i karakterizon femrat e shenjës së dashit.
10-Partneri ideal për to duhet të jetë inteligjent dhe të dijë t’ua plotësojë të gjitha dëshirat.
11-Mund të përshtaten më së miri me një dem, me një luan, me një shigjetar apo me një ujor.
12-Pikat e forta të femrave të shenjës së dashit janë: këmbëngulja, optimizmi, sinqeriteti dhe besnikëria.
13-Pikat e dobëta te femrave te shenjës se dashit janë: padurimi, dëshira për të dominuar, kokëfortësia dhe individualizmi.


TË NGJASHME