HomeShowbiz

Kate Upton dedikim emocional për bashkëshortin, Justin Verlander

Kate Upton ndihet femër e plotësuar dhe tejet e lumtur gjë që nuk e fsheh për asnjë moment këtë fakt duke e shfaqur nëpër media sociale.

Bukuroshja ka treguar javë më parë se si e kishte shpëtuar nga vetëvrasja, tashmë bashkëshortin Justin Verlanderin.

Pas një romance disamujore, çifti kishte kurorëzuar lidhjen me martesë dhe si fryt i saj, ata janë duke pritur të bëhen prindër të një fëmije.


TË NGJASHME