HomeSociale

Katër kandidatë në garë për Prokurorin e Përgjithshëm, KLP miraton listën të hënën

Këshilli i Lartë i Prokurorisë do të miratojë të hënën listën e kandidatëve q? kan? shprehur interesin p?r pozicionin e Prokurorit t? P?rgjithsh?m, t? cil?t plot?sojn? kushtet ligjore p?r t? vazhduar m? tej gar?n pas vler?simit paraprak.

Mbledhja është parashikuar të nisë në orën 12:00.

Janë katër kandidatë që kanë shprehur interesin për detyrën e kryeprokurorit: Arta Marku (kryeprokurore në detyrë), Olsian Çela, Fatjona Memçaj dhe Lulzim Alushaj.

Të ftuar janë përfaqësues nga Ministria e Drejtësisë, EURALIUS, OPDAT, si dhe v?zhgues t? tjer? t? akredituar.


TË NGJASHME