HomeSociale

Katër pozicione që duhet t’i provoni patjetër për t’i shtuar ‘shije’ marrëdhënies tuaj në dhomën e gjumit

Në marrëdhënien në çift një pjesë të rëndësishme e zë edhe seksi, majde ka nga ata që e quajnë edhe si më të rëndësishminm, por të le të qëdnrojmë në temën tonë.

Ekspertët e seksit në revistën “Cosmopolitan” kanë ndarë me lexuesit një seri teknikash për të rritur kënaqësinë në shtrat.

Kështu që nëse po kërkoni diçka ekstra për të provuar me parterin/parteren tuaj jeni në vendin e duhur.

Këto janë katër pozizionet gjatë aktit që u ndihmojnë në rritjen e kënaqsisë dhe kalimin më shpejt në orgazëm:

1-Flurura e hekurt

2-Gruaja mace

3-Ishulli Rumble

4-Tavolina

Të gjitha pozicionet e ilustruara i gjeni tek “Cosmopolitan”.

GOTA NEWS ALBANIA


TË NGJASHME