HomeShowbiz

Keany Reeves: Diçka të pazakontë më kërkuan për një rol në një reklamë

Aktori i famshëm hollivudian tregon se bëhet fjalë për një reklamë të vitit 1983. Asokohe, Keany Reeves nuk ishte ylli që njohim sot, dhe i nevojitej patjetër një rol i rëndësishëm në reklama që të arrinte të paguante qiranë.

Duhet të interpretoja një ciklist, kujton ai. Filmuan tre ditë rresht, dhe ndonëse ishte dimër, duhet të hiqeshim sikur kishim shumë vapë sepse historia e reklamës zhvillohej në verë. Atëherë m`u bë dhe kërkesa e cuditëshme:  të rruaja këmbët!!

Është gjëja më e pazakontë që më është kërkuar ndonjëherë të bëj në një reklamë. Dhe duhet të pija shumë nga produkti, që ishte një pije me gaz. Regjizori, vazhdon ai,  më kërkoi të imagjinoja sikur ndodhesha në një ishull të shkretë dhe që kisha shumë etje, por unë nuk mundesha dot më!!


TË NGJASHME