HomePolitikë

KED rinis verifikimet për Zhaklina Peton

KED ka rinisur verifikimet për Zhaklina Peton, kandidate për në Gjykatën Kushtetuese. Peto ishte përjashtuar më herët nga gara, pikërisht me vendim të KED.

Gjykata Administrative e Apelit rrëzoi vendimin e KED-it. Zhaklina Peto më herët u përjashtua nga gara për shkak të problemeve me pasurinë.

KED mbajti sot një mbledhje dhe në të u thirr një ekspert, që foli për pasurinë e Petos. Eksperti iu përgjigj pyetjeve të anëtarëve të KED dhe të Petos.


TË NGJASHME