HomeKulturë

Këngëtari i famshëm Italian në festivalin e RTSH-së

Edicioni i 65-të i Festivalit të Këngës në RTSH, këtë vit është premtuar që të jetë shumë ndryshe nga organizatorët.

Deri tani ato pak detaje që janë zbuluar tregojnë se këtë vit vërtetë ky evenimet do të jetë ndryshe, duke tentuar të ngrihet në lavdinë e dikurshme.

Një nga surprizat e shumta që festivali pritet të ketë, do të jetë edhe interpretimi i këngëtarit të famshëm italian, Riccardo Cocciante.

Këngëtari italian mbërriti në Tiranë vetëm pak orë më parë dhe tashmë ka filluar provat në Pallatin e Kongreseve.

Nuk bëhen të ditura shumë detaje, rreth repertorit që do të këndojë Cocciante, por ajo që është e sigurt, është fakti se salla do të jetë e tejmbushur, për shkak se italiani është ndër këngëtarët më të pëlqyer në Shqipëri ndër vite.


TË NGJASHME