HomeShowbiz

Këngëtarja më e paguar nga Instagram

Selena Gomez ishte më e ndjekura në Instagram, mirëpo vendin ia zuri Cristiano Ronaldo.

Pavarësisht se Ronaldo ia zuri vendin, duke u radhitur kështu më i ndjekuri në Instagram, Selena Gomez nuk po e lëshon fronin si më e paguara në këtë rrjet.

Sipas mediave të huaja, këngëtarja për një postim të vetëm në këtë llogari paguhet  850 mijë euro, duke lënë pas vetes Kylie Jenner si të dytën me 690 mijë për një postim dhe Ronaldon të tretin me 650 mijë.


TË NGJASHME