HomeLajme

Keni aplikuar për vizë? Ambasada Amerikane bën njoftimin e rëndësishëm

Për të gjithë qytetarët që kanë aplikuar apo duan të aplikojnë për vizë në SHBA, ambasada ka një njoftim të rëndësishëm.

Përmes një postimi në faqen zyrtare të facebook, ambasada sugjeron që të planifikoni të aplikoni herët dhe të mos e prisni biletën e avionit nëse ende nuk e keni marrë vizën.

Po aplikoni për vizë turistike? Lutemi planifikoni të aplikoni herët dhe mos e rezervoni biletën e avionit derisa të keni marrë vizën tuaj.”, njofton ambasada.

ambasada

TË NGJASHME