HomeLifestyle

Keni lënë duhanin? Ja disa mënyra si t’i shpëtoni stresit

Besojeni ose jo, por është vërtetuar se pirja e duhanit krijon më shumë stres sesa e lehtëson atë. Një studim i vitit 2010 nga Shkolla e Mjekësisë dhe Stomatologjisë në Mbretërinë e Bashkuar zbuloi se duhanpirësit përjetojnë nivele më të larta tensioni dhe stresi gjatë pushimeve që bëjnë për të ndezur një cigare.

Ja disa mënyra si të luftoni stresin:

Merr frymë thellë

Bildresultat för merrni fryme thelle

Bëj Yoga

Dëgjo muzikë

Relaterad bild

Ha një vakt të shijshëm

Luaj me top, futboll, basketboll, volejboll

Bildresultat för luaj volleyboll

Ec shumë dhe çliro mendimet negative

Shko diku (koncert, kinema, teatër, ekspozitë)

Bildresultat för koncert

Mbaji duart e zëna. Mund të luash videogame

Bildresultat för luaj video game

Mbaj një qen në shtëpi

Medito dhe kërce

Shkruaji mendimet që të shqetësojnë

Bildresultat för shkruaj

TË NGJASHME