HomeLifestyle

Keni lindur në muajn Shtator?! Ja cfarë karakteristikash të veçanta keni

Muaj shtator po afron. Njerëzit e lindur në shtator dallojnë nga të tjerët. Me aq njohuri sa kemi nga shenjat e horoskopit, të lindurit në muajin shtator i përkasin shenjës së Virgjëreshës (1-23 shtator) ose shenjës së Peshores (24-30 shtator). Mirëpo një tjetër ndarje i klasifikon të lindurit në muajin shtator në 4 kategori kryesore.

Grupi i parë: Të lindur më datë 1 deri në 8 

Ju përpiqeni vazhdimisht të krijoni një lloj ekuilibri në jetën tuaj. Shquheni si njerëz tepër inteligjentë, gjë që vihet re që në bisedën e parë. Nuk hasni probleme serioze për t’u përshtatur me njerëzit, përkundrazi ju shijon komunikimi dhe keni interes të njihni njerëz të rinj.

Grupi i dytë: Të lindurit më datë 9 deri në 15

E shijoni jashtëzakonisht natyrën dhe keni një harmoni familjare për t’u patur zili. Komunikoni lehtësisht me të tjerët dhe përpiqeni të ruani vlerat, sjelljet dhe zakonet e paraardhësve tuaj. Me shumë gjasë, e dëgjoni shpesh fjalinë “Ti je kopje e mamit/babit tënd”.

Grupi i tretë: Të lindurit më datë 16 deri në 22 

Ju prekeni shpejt, mirëpo kjo nuk ju pengon që të keni një jetë të qëndrueshme. Ndonjëherë keni pak prerje ekstremiste. Vlerësoni mikpritjen dhe në dashuri shquheni si njerëz që i ndryshoni shpejt emocionet.

Grupi i katërt: Të lindurit më 23 deri në 30

Ndryshe nga shenjat e tjera, ju shquheni si shumë të gjatë fizikisht dhe me mollëza të kërcyera. Megjithatë varet, pasi në disa raste mund të jeni edhe të dobët e të shkurtër. Dukeni zakonisht të qetë dhe sikur s’ju intereson se ç’bëhet me të tjerët rreth jush.


TË NGJASHME