HomeSociale

Keni marrë një vizë amerikane, nuk duhet ta bëni këtë veprim

Ambasada amerikane në Tiranë bën një njoftim të rëndësishëm në lidhje me procesin e vizave studentore.

Të gjithë përfituesit nuk duhet të punojnë në mënyrë të jashtëligjshme në SHBA, pasi në të kundërt penalizohen.

“Është e mrekullueshme të shohësh kaq shumë studentë shqiptarë që aplikojnë për vizë për të studiuar në universitetet e Shteteve të Bashkuara, por mos harroni, nëse po aplikoni për një vizë studentore, ju duhet të keni një plan për të paguar për shkollimin dhe për shpenzimet tuaja në Shtetet e Bashkuara. Vizat studentore janë për të studiuar dhe jo për të punuar!”, thekson ambasada.


TË NGJASHME