HomeLajme

Keni sy të mprehtë? Testoni veten duke parë këto objekte që e maskuan veten si diçka tjetër

Vizioni ynë mund të mashtrohet lehtësisht nga disa objekte dinake, prandaj bëni kujdes dhe shikoni me vëmendje në koleksionin tonë të fotove për të kuptuar nëse keni sy të mprehtë!

Ne na duhej të fërkonim sytë kur pamë këto 18 objekte që pretenduan të ishin diçka tjetër dhe pothuajse patën sukses të na mashtronin.

1.Trungu i pemës që duket si bakër!

2. Guraleci që duket si një fetë buke e thekur!

3. Duket si mish por në fakt është vetëm një haribo!

4. Ky portofol është maskuar si një hartë e Nju Jorkut për t’ia hedhur xhepistëve!

5. Një trung i çarë që i ngjan një bufi!

6. “Kjo bimë duket si një shkop fshesë.”

7. Kjo tavë me tërshërërë duket njësoj si banaku i kuzhinës!

8. Kjo fole grerëzash duket pak si Jupiteri!

9. Këto kapsula mbasi u shkrinë nga nxehtësia në makinë tani duken si këpucë kukudhësh!

10. Dritarja në këtë shtëpi duket si një pikturë!

11. Kjo nuk është një degëz druri – është një insekt!

12. Ky gur duket si një copëz pule e gjallë!

13. Mollë të vogla që duken si qershi!

14. Duket si një copë keku, por në fakt është një gur i vogël.

15. Kastraveca që duken si shalqinj të vegjël!

16. Një flutur që shtiret si një gjethe e thatë!

17. Oh, prit, ky është një gur dhe jo një copë keku!

Kur ishte hera e fundit që patë diçka që ju bëri të fërkoni sytë? Nëse keni arritur të bëni një foto të asaj gjëje të ndërlikuar, na e tregoni!


TË NGJASHME