HomeLifestyle

Keni takim me një femër? Këto janë 5 këshilla që çdo mashkull duhet ti dij

Nëse po mendoni të takoni një person të ri në jetën tuaj, ju me patjetër duhet ti lexoni këto 5 këshilla. Takimi i parë është shumë i rëndësishëm.

Para se të shkoni, shikoni këto 5 këshilla për meshkujt do t’ju vinë shumë në ndihmë në takimin e parë.

1. Mënyra e veshjes

Ju nuk duhet të dukeni rastësor, por ti kushtoni vëmendje pamjes suaj, në mënyrë që të keni sa më shumë prezencë.

Duhet ta pranojmë që shumë femra përqendrohen shumë në këtë aspekt, në takimin e parë. Kështu do të ndodhë edhe me ju. Ato do të shohin çdo detaji të mundshëm tek ju.

Bëni një model flokësh tërheqës. Rregulloni formën e mjekrës tuaj. Në varësi të destinacionit tuaj, visheni me një stil pak personal. Pa rrudha.

Shaun Birley | OTAA


2. Ku të shkoni në takimin e parë

Koha kur një takim ishte i kufizuar vetëm duke dal në darkë dhe të parit një filëm ka shkuar tashmë. Sot mundësitë janë të pafundme, kështu që mendoini me kujdes.

Qëllimi i takimit të parë është të filloni të vlerësoni përputhshmërinë. Zgjidhni një vend ose aktivitet që përfaqëson më së miri se kush jeni ju. Nëse ju pëlqen jashtë ambjenteve të mbyllura, të dy mund të bëni një shëtitje.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni një restorant të thjesht ku mund të shkëmbeni biseda dhe të mësoni më shumë rreth njëri-tjetrit.

Bëjeni për vete që në takimin e parë! Mos e bëni këtë, nëse ...

3. Bisedat e para

Mos harroni se një bisedë është një rrugë e dyanshme. Ndërsa është e natyrshme që ju dëshironi ta mahnitni atë me zgjuarsinë dhe arritjet tuaja, mos e mbizotëroni bisedën vetëm duke folur për veten tuaj.

Bëjini pyetjet asaj. Mundohuni të mos bëni ” pyetje ekstreme”, por pyeteni rreth fëmijërisë, pushimet e preferuara, ëndrrat. Nga përgjigjet e saj do të zbuloni shumë të dhëna për personalitetin, karakteristikat dhe integritetin e saj.

Interesting Date Conversations Don't Always Happen Naturally, So ...

4. Tregohuni Gentleman

Të jesh zotëri nuk është kurrë jashtë stilit. Jepini asaj një kompliment të sinqertë. Hapni dyert, e makinës ose restorantit. Pyeteni rreth mendimeve të saj.

Ndërsa ka përfundimisht disa aspekte të botës së takimit që janë më të hapura dhe të rastësishme këto ditë, ju kurrë nuk do të gaboni duke marrë parasysh këshillatr që sapo ju dhamë.

Dinner Limo Service Package in Northwest Florida | 654LIMO

5. Pagesat

Shkuarja në një takim të parë në botën e sotme mund të sjellë mendimin se kush paguan. Nëse nuk është diskutuar, atëherë përgatituni dhe vazhdoni me pagimin. Sidoqoftë, nëse ajo dëshiron të ndajë faturën, mos argumentoni, thjesht ndaheni me të.
Disa gra gëzojnë lirinë e të qenurit në gjendje të kontribuojnë dhe të paguajnë vet.

Men Still Pay for the First Date, Says Study - AskMen

Relaksohuni dhe shijoni takimin

Më e rëndësishmja nga këshillat e takimit të parë për burrat është thjesht të relaksoheni dhe të argëtoheni. Nëse një femër ka rënë dakort për të la;uar kohë me ju, ju duhet të jeni vetvetja dhe të lini përshtypje sa më të mira tek ajo.

Relationship experts: Favorite questions to ask on a first date ...

TË NGJASHME