HomeSociale

Kërkohet shkarkimi i Klement Zgurit

Maxhoranca socialistë kërkon shkarkim e Klement Zgurit, kreut të KQZ-së.
Kërkesa është depozituar në Kuvendin e Shqipërisë nga kreu i parlamentarëve socialistë, Taulant Balla që në vitin 2017 kohë kur sipas Ballës kreu i KQZ nuk respektoi ligjin e dekriminalizimit në rastin e kryebashkiakut të Mallakastrës, Agron Kapllanaj.

Megjithatë disa vite më pas Kuvendi i Shqipërisë ka vendosur ta përfshijë në kalendarin 3 javor të punimeve.
Që nga viti 2017, Klement Zguri, drejton këtë institucion pasi zëvendësoi ish-kryetarin Denar Biba, i cili dha dorëheqje dhe kaloi në postin e nënkryetarit.


TË NGJASHME