HomeShëndeti

Këshilla nga modelet e ‘Victoria’s Secret’: Si të kesh të pasme të tonifikuara

Për të patur të pasme të tonifikuara e të kërcyera, jo domosdoshmërisht duhet të qëndroni ditë e natë në palestër apo të realizoni squats- a duke përdorur pesha të rënda.

Ju duhet vetëm shumë këmbëngulje dhe stërvitje sistematike. Nisur nga modelet e “Victoria’s Secret” dhe se çfarë u këshillojnë trajnerët personalë, më poshtë keni ushtrimet kryesore që sigurojnë sukses me vithet (Janë vëzhguar teknikat që vajzat përdorin, të cilat do t’i gjeni të ilustruara në videot e mëposhtme).

Emrat e ushtrimeve janë në anglisht, për t’ju ndihmuar të kërkoni në YouTube të tjerë shembuj:

Squats (3 sete, nga 15 herë)

Hamstring curl & press (15 herë secila këmbë)

Jump squats (20 herë)

Reverse lunges (20 herë për secilën këmbë)

Ballet Lunge (2 sete, nga 8 herë për secilën këmbë)


TË NGJASHME