HomeModa

Këshilla për meshkujt: Mënyrat më elegante për ta lidhur shallin

Një shall i lidhur mirë është diçka esenciale për paraqitjen e mirë të një mashkulli.

Lidhur në mënyrë korrekte, shalli mund t’i shtojë mashkullit shumë sharm dhe elegancë.

Ndonëse shalli është domosdoshmëri për muajt e ftohtët ë dimrit, gjithashtu mund të përdoret edhe gjatë motit me shi.

Sidoqoftë, duke marrë parasysh se jemi futur në periudhën kohore kur temperaturat fillojnë të zvogëlohen dhe dëshira për të qëndruar të ngrohtë rritet, padyshim se është koha të filloni të përdorni shall.

Më poshtë i keni shtatë mënyrat më të njohura që janë për lidhjen e shallit dhe që janë shumë të lehta.

Mënyra e parë:

Mënyra e dytë: 

Mënyra e tretë: 

Mënyra e katërt: 

Mënyra e pestë: 

Mënyra e gjashtë: 

Mënyra e shtatë: 


TË NGJASHME