HomeLifestyle

Këshilla për një bashkëjetesë të lumtur

Dashuria ka një rol shumë të rëndësishëm në jetën tonë dhe për këtë arsye partnerët duhet të përpiqen të mbajnë “gjallë” këtë ndjenjë. Por si do të bëhet e mundur kjo?

 1. Mos u bëni e fiksuar. Edhe pse tashmë jetoni nën një çati nuk duhet të “ngjiteni” pas tij. Secili duhet të ketë hapësirën e tij.
 2. Mos debatoni për ta bërë të ndryshojë mendim. Nëse ai vazhdon t’i hedhë rrobat në karrige apo në dysheme, mos u grind. Por, me mënyrë të ëmbël, tregoi se dollapi dhe jo karrigia është vendi i duhur për rrobat.
 3. Mos mbani inat. Pse duhet të lejoni që në shtëpinë tuaj të futet fryma e negativitetit?
 4. Asnjëherë mos flini të zënë.Por edhe nëse ndodh, pa i folur partnerit mund ta përqafosh. Zgjimi sigurisht që do jetë shumë ndryshe.
 5. Bisedoni për gjithcka. Komunikimi është shumë i rëndësishëm për një marrëdhënie të shëndetshme.
 6. Pastërtia është shumë e rëndësishme. Mos harroni të kujdeseni sa më shumë për veten tuaj.
 7. Jeni e pa Mos harro vrullin me të cilin e përqafoje kur kishe disa ditë pa e parë. Pse mos e kesh atë vrull çdo ditë. Edhe kur kanë kaluar vetëm pak orë pa u parë.
 8. Bëni surpriza. I gatuani dicka që preferon, merrni me qera filmin e preferuar, surprizojeni gjithmonë.
 9. Mos ndryshoni sjellje. Atë që bëjë me parë bëje dhe tani.
 10. Tregohuni miqësore me shoqërinë e tij. 
 11. Për një mashkull është shumë e rëndësishme që partnerja e tij të shkojë mirë me shoqërinë. Shokët e tij janë të përbashkët tashmë.

TË NGJASHME