HomeModa

Këshilla për xhentëlmenët: Gjithçka që duhet të dini për lidhjen e kravatës

Lidhja e kravatës mund t’u duket e thjeshtë atyre të cilët e kanë bërë këtë shpesh, por a dini ta dalloni formën e lidhjes ‘Windsor’ me atë ‘Pratt’?

Sidoqoftë, më poshtë e keni një video e cila do t’ju ndihmojë të mësoheni ta lidhni kravatën.

Në këtë video diskutohet për rëndësinë e lidhjes së kravatës, duke përfshirë gjatësinë dhe materialit të një krevate, sepse jo të gjitha kravatat janë të përshtatshme për nyjën ‘Windsor’.

Shumica e ngatërrojnë këtë formë me formën ‘Gjysmë-Windsor’.

Pra, shikojeni videon e mëposhtme për të mësuar për historinë e nyjës së njohur ‘Windsor’ të lidhjes së kravatës, për gjërat të cilat iu nevojiten ta lidhni një nyje të tillë, mënyrën se si lidhet nyja e përsosur Windsor, çfarë ndodh kur përdorni kravatë të trashë dhe se cila gjatësi e kravatës i përshtatet gjatësisë së trupit tuaj!


TË NGJASHME