HomeShëndeti

Këshilla që të ndjeheni më pak të lodhur gjatë dimrit

Shumë prej nesh në këtë kohë e kemi problemzgjohemimëngjes, ndjejmë lodhje gjatë ditës dhe mundohemi të marrim energji me disa kafe.

Përderisa orët me dritë shkurtohen në këtë periudhe është e vështirë të jemi të mbushur me energji – veçanërisht në mëngjes kur hap dritaret dhe jashtë është ende errësirë.

Megjithatë mund të bëni disa gjëra të thjeshta që ju përmirësojnë e ju bëjnë të ndjeheni më energjik.

Dilni më shpesh kur ka diell.

Praktikoni gjumë të rregullt – vendosni një orar ku nuk flini as më pak e as më shumë.

Bëni palestër.

Ushqim të shëndetshëm – zëvendësojeni kafen me ushqime të pasura që rrisin energjinë.


TË NGJASHME