HomeLifestyle

Kështu duken personazhet e filmave vizatimorë si njerëz realë (FOTO)

Që nga viti 2008, artisti turk i personazheve vizatimorë, Hossein Diba po merret me modele 3-D për t’i dhënë disa prej personazheve më të njohura imagjinare tipare mahnitëse realiste të fytyrës. 

Dhe puna e tij mahnitëse nuk kaloi pa u vënë re, as nga ne dhe as nga 200,000 ndjekësit e tij në Instagram. Shfletoni galerinë për të parë disa nga punimet e tij mahnitëse.


TË NGJASHME