HomePolitikë

Këta janë dy shqiptarët që ngritën flamurin kombëtar në 7 majat më të larta të 7 kontinenteve. Meta: Krenar!

Presidenti i Republikës, Ilir Meta shpreh mirënjohjen për një çift shqiptarësh që kanë ngritur flamurin kombëtar në 7 majat më të larta të 7 kontinenteve.

“Krenarë dhe mirënjohës për Mrikën dhe Arianitin, të cilët ngritën flamurin kombëtar në 7 majat më të larta të shtatë kontinenteve!”, shkruan Presidenti.


TË NGJASHME