HomeShowbiz

Këta VIP-a vërtetojë se udhëtimet në kohë ekzistojnë

Ndonjëherë është e çuditshme – por edhe jashtëzakonisht magjepsëse – të shohësh se sa të ngjashëm duken disa njerëz me figura që jetuan dekada apo edhe shekuj para se të lindnin. 

Kjo në fakt është e vërtetë kur bëhet fjalë për të famshëm . Ne kemi përgatitur këtë koleksion për ju dhe thjesht përgatituni të habiteni! 

15. Keanu Reeves dhe aktori francez Paul Mounet
14. Alec Baldwin dhe Presidenti i 13-të i Shteteve të Bashkuara, Millard Fillmore
13. Jennifer Lawrence dhe aktorja e famshme egjiptiane Zubaida Tharwat
12. Nicolas Cage dhe një burrë nga Tenesi që luftoi në Luftën Civile
11. Liam Neeson dhe revolucionari Kuban Fidel Castro
10. Peter Dinklage dhe don Sebastián de Morra
9. Silvester Stallone dhe Papa Gregori IX

8. Justin Timberlake dhe një njeri i panjohur nga e kaluara

7. Kathy Bates dhe Presidenti i 27-të i Shteteve të Bashkuara, William Taft
6. Bruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore Douglas MacArthur
5. Hugh Grant dhe shkrimtari i famshëm Irlandez Oscar Wilde
4. Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu
3. Chuck Norris dhe Vincent van Gogh
2. Jack Gleeson dhe perandori Romak Caligula
1. Johnny Depp dhe gjyshi i madh i një përdoruesi të Reddit.

TË NGJASHME