HomeShowbiz

Këtë nuk e keni ditur për Gjikon

Reperi Gjiko që nga fillimet e para të karrierës ka arritur ta rrëmbej vëmendjen e publikut sa i përket suksesit të projekteve muzikore që po sjell.

Mirëpo edhe jeta e tij private nuk është se nuk ka qenë gjithmonë në fokus të veçantë.

Sidomos tashmë kur gruaja e tij Elita është shtatzënë dhe dyshja shumë shpejtë do të bëhen prindër.

Pavarësisht të gjitha këtyre, Gjiko mundohet që fansave të ju rri pranë duke u treguar edhe ‘sekrete’ të tjera për vete.

Së fundmi ka zbuluar se dimrit i pëlqen të hajë akullore dhe i ka pyetur ndjekësit nëse është ai i vetmi që bën një gjë të tillë.


TË NGJASHME