HomeLajme

Këto 9 llojet e përqafimeve do të hedhin dritë mbi marrëdhënien tuaj

Jo çdo njeri mund të shprehë ndjenjat e tij me gojë. Por , gjuha e trupit mund të ndihmojë.

A doni të dini se cilat përqafime mund tregojnë shumë për marrëdhënien tuaj?

1. Përqafimi nga prapa

Image

Një përqafim i fortë nga prapa thotë se ai është gati për t’ju mbrojtur nga të gjitha vështirësitë dhe nuk ka frikë nga përgjegjësia. Ai është një kalorës i vërtetë dhe pranë tij do të ndihesh i/e sigurt.

2. Përqafim në bel

Image

Edhe nëse njeriu nuk i ka rrëfyer ende ndjenjat e tij, ky përqafim flet për vete. Ai është i paarmatosur para jush dhe dëshiron të kalojë sa më shumë kohë të jetë e mundur.

3. Përqafim me një goditje në anën e pasme

Image

Ky përqafim është më i zakonshëm për miqësi, sesa për marrëdhëniet romantike. Nëse jeni vetëm miq tani, atëherë romantizmi nuk ka gjasa: shoku juaj do t’ju mbështesë dhe do t’ju dëgjojë. Dhe nëse jeni në një marrëdhënie dhe kjo është përqafimi i vetëm që përjetoni, ia vlen të mendoni. Duket sikur njeriu nuk është me ju për shkak të dashurisë së madhe.

4. Përqafimi duke shikuar në sy

Image

Nëse ju përqafon tepër butësisht dhe delikatese dhe pastaj ju shikon drejt në sytë tuaj, atëherë mund të jeni i sigurt: ky është një simbol i një lidhjeje të vërtetë dhe të thellë mes jush. Ai i vlerëson shumë, dhe gjithçka që po ndodh është me të vërtetë e rëndësishme për të. Marrëdhënie të tilla kanë një të ardhme dhe ndoshta, shumë të lumtur.

5. Përqafimi “London Bridge”

Image

Ka një distancë të mirëfilltë midis jush, dhe përqafimi vetë duket i nxituar dhe thjesht i sjellshëm. Mund të jetë se nuk kujdeseni për njëri-tjetrin dhe po përpiqeni të shpëtoni fytyrën. Por pse? Nëse personi është i pakëndshëm për ju, një valë, një shtrëngim duarsh ose një dremitje janë në rregull.

6. Përqafim i gjatë

Image

Ky përqafim sigurisht që është i njohur për të gjithë: është e domsodoshme kur kemi nevojë për mbështetjen e një të dashuri. Ajo zgjat pa ndonjë fjalë të nevojshme, dhe gjërat po shohin disi. Na besoni, ky përqafim tregon se ai është gati të jetë me ju në gëzim dhe në dhembje, që është shumë, shumë e rëndësishme.

7. Një përqafim me një dorë

Image

Kur përqafimet e tjera të rëndësishme ju mbajnë në krah, ai ju merr nën krahun e tij dhe përpiqet t’ju mbrojë nga ndonjë vështirësi. Nëse jeni vetëm miq, atëherë ai ofron ndihmën dhe mbështetjen e tij. Por nëse një vajzë përqafon një djalë si kjo atëherë ka të ngjarë që ajo e percepton atë vetëm si një mik të mirë, dhe një marrëdhënie nuk është me të vërtetë e mundur.

8. Përqafim i keq

Image

Ky djalë ka një temperament të stuhishëm dhe ai nuk mund të presë për të ndryshuar  marrëdhënien tuaj në një fazë të re. Dhe kështu ai kërkon të demonstrojë shpejt se gruaja e tij i përket atij dhe vetëm atij. Nëse marrëdhënia juaj sapo ka filluar, dhe ai nuk është duke i mbajtur duart e tij, kjo vështirë se flet për ndjenja të thella. Ai mund të jetë vetëm një lojtar. Por nëse ju keni qenë së bashku për një kohë të gjatë, atëherë nuk ka asgjë të keqe me një flirtim të tillë. Përkundrazi, zjarri ende po digjet, dhe dashuria e tij është ende e zjarrtë.

9.Përqafimi i fortë

Image

Nëse një ju përqafon me forcë dhe ju shtrëngon shpinën, atëherë jeni me fat: ai ju trajton shumë mirë dhe ju ushqen. Njerëz të tillë janë shumë të sinqertë dhe romantikë, dhe ata ëndërrojnë një familje të fortë dhe të lumtur. /Syri.net

 


TË NGJASHME