HomeLifestyle

Këto ilustrime zbulojnë natyrën e vërtetë të botës moderne (FOTO)

Të gjithë jemi të ndryshëm, por ka gjëra që bashkojnë pothuajse të gjithë banorët e këtij planeti. Ne të gjithë jemi gati të bëjmë vepra të bukura kur dashurohemi dhe nuk duam të lëmë dikë kur ata papritmas vendosin të largohen. 

Të gjithë duam të dukemi pak më mirë sesa jemi në të vërtetë, por preferojmë të mos flasim për këtë me zë të lartë.

Këto tipare delikate të psikikës sonë spikatën për ilustruesin izraelit, Yuval Robichek. Punimet e tij përfshijnë gjëra me të cilat të gjithë mund të kemi lidhje, dhe ndonjëherë, është edhe pak e frikshme.


TË NGJASHME