HomeSociale

Këto janë 2 tipet e femrave që meshkujt dashurojnë

Për shekuj me radhë, shumë femra janë përpjekur të kuptojnë se cilat tipare dhe sjellje të personalitetit janë më tërheqëse për meshkujt. Ka disa lloje të femrave që duken më tërheqëse për shumicën e meshkujve, por nga 2 femrat meshkujt tërhiqen më shumë:

Nëna
Psikologët pohojnë se vajzat kërkojnë burra atërore dhe djemtë kërkojnë gratë si një nënë. Këto trende janë të rrënjosura thellë në ndërgjegjen tonë dhe kanë shumë të bëjnë me mënyrën se si e perceptojmë mjedisin shtëpiak.

Meshkujt duan femren që kujdeset për ta, t’i japë dashuri pa kushte dhe të ndihen të sigurt dhe të ngrohtë.

Një pjesë tjetër lidhet me kërkimin për të gjetur partneren e përkryer, një grua që do të jetë në gjendje të kujdeset për mashkullin e saj, të gatuajë ose të pastrojë shtëpinë dhe, mbi të gjitha, për të rritur fëmijë të shëndetshëm.

Mike
Jo të gjithë meshkujt janë në kërkim të bukurisë. Ndonjëherë ata kanë nevojë për dikë që të flasë ose të shkojë me ta në një ndeshje futbolli.

Për të nuk je thjesht një kukull, por një partnere me mendime dhe ide. Të kesh gjëra të përbashkëta me partnerin tënd është çelësi për një marrëdhënie të fortë dhe të shëndetshme.


TË NGJASHME