HomeModa

Këto janë atletet më “in” të sezonit

Disave mund t’u duken të shëmtuara, por janë tendenca më e parezistueshme e vjeshtë_dimër. Çfarë më shumë se atletet mund të blesh këtë periudhë, por kujdes! Të gjithë ju që nuk i keni blerë akoma, ja cilat janë trendet.

Quhen ‘chunky sneakers’ dhe janë ato atletet e gjimnastikës me shollë të madhe. I keni parë gjithandej gjatë stinës së verës, por vjeshta_dimri janë tipike për një palë të tilla.

Kështu, mjaft menduat se janë “të shëmtuara”. Këto do të jenë atletet më hot që do të dominojnë.


TË NGJASHME