HomeUdhëtime

Këto janë fshatrat që të japin përshtypjen sikur je në një përrallë (FOTO)

Ka disa vende të caktuara në botën tonë ku koha me sa duket ka qëndruar e qetë për një shekull ose më shumë. 

Lloji i vendeve ku mund të gjesh bukurinë e virgjër të botës natyrore krahas shtëpive komode, gati si në përrallë, dhe ku gjithçka është e mbështjellë me një atmosferë paqeje dhe qetësie.

Ne zgjodhëm disa fshatra të mrekullueshëm të qyteteve të vogla ku është garantuar se do jeni në gjendje të relaksoheni nga nxitimi i pafund i qytetit të madh. Nëse arrini në ndonjërin prej tyre nuk do doni të largoheni më kurrë.

Rothenburg, Gjermani

Santorini, Greqi

Colmar, Francë

Cinque Terre, Itali

Një fshat malor, Kinë

Penn, Skoci

Shirakawa-go, Japoni

Bibury, MB

Migdal, Grenlandë

Sintra, Portugali

Kvivik, Ishujt Faroe

Filzmoos, Austri

Portofino, Itali

Castellfollit de la Roca, Spanjë

Wengen, Zvicër

Reine, Norvegji

Maska, Spanjë

Pulia, Itali

Wengelsdorf, Gjermani

Rocamadour, Francë


TË NGJASHME