HomeLifestyle

Këto janë “gënjeshtrat” që Hollywood na ka mësuar për dashurinë

Është e vërtetë, Hollywood nuk është pikërisht vendi i duhur ku ju mund të merrni këshilla mbi çështjet e dashurisë. 

Personi tjetër do t’ju plotësojë

Dashuria e jetës suaj mund t’ju plotësojë në mënyra të shkëlqyera, por personi tjetër nuk ju “përfundon”. Ju jeni të plotë vetë, dhe ideja se keni nevojë për dikë tjetër nuk është e shëndetshme.

Pritja për princin e kaltër

Mos prisni që djali i përsosur ta bëjë jetën tuaj më të mirë, bëhuni të pavarura dhe bëjeni vetë jetën tuaj më të mirë. të jetë i pavarur dhe ta bëjë atë vetë më të mirë

Kur bini në dashuri, marrëdhënia zë vend

Marrëdhëniet nuk janë dhe aq të lehta, duhet të punoni shumë që marrëdhënia të funksionojnë dhe të bëni shumë kompromise për t’ia dalë.

Grimi është përgjigja

Në filma gjithmonë duket se vajza jo shumë simpatike kur vishet bukur dhe bën grim si me magji kthehet shumë shpejt në një mbretëreshë. Por dijeni se grimi nuk zgjedh problemet tuaja. Duhet të gjeni një djalë që ju vlerëson për atë që jeni.

Ndarjet dhe bashkimet pasiononte

Stabiliteti është ajo që ju duhet, sjellja toksike dhe impulsive nuk është dhe aq e shëndetshme. Duhet ta keni parasysh që uljet dhe ngritjet e vazhdueshme nuk janë të mira për askënd.

Të hiqesh si dikush qe nuk je

Nëse një person bie në dashuri me një personalitet tjetër atëherë i bie që ata nuk kane rënë me ju por me atë që ata mendojnë se jeni.

Gjestet gjigande romantike gjithmonë do të fitojnë zemrën

Ndërsa kjo mund të tingëllojë bukur në teori në të vërtetë mund të duket si tepër mbizotëruese apo poshtëruese kur personi tjetër do që t’i shprehë gjërat në heshtje.


TË NGJASHME