HomeLifestyle

Këto janë gjërat që gratë kan zili te burrat

Të dashur gra, a ka gjëra që ju keni zili për burrat? Se femra dhe mashkulli janë dy universe të ndryshme. Por padyshim që ka pika ku të dy do të donin të ngjanin me njëri-tjetrin dhe duhet të marrin shembull nga njëri-tjetri.

Në radhë të parë të gjërave që gratë e kanë zili për burrat, padyshim që është thjeshtësia e arsyetimit. Meshkujt zakonisht nuk kanë një mendim të ndërlikuar, por logjik, i cili i bën ata të jetojnë më qetësisht dhe pa shumë pendime.

Në një nivel më praktik, shumë prej jush ndoshta do të kenë dashur të jenë burrë kur përgatiten për një rast të rëndësishëm në fakt, djemtë dinë të jenë gati në dhjetë minuta. Dhe mbi të gjitha ata nuk janë të detyruar të veshin takë.

Për të mos përmendur aftësinë për të riparuar gabimet shtëpiake pa pagesë. Ata që jetojnë vetëm e dinë se sa mund të ndikojë në shpenzimet shtëpiake. Jashtë shtëpisë shumë gra do të donin të nxirnin këmbët si burra edhe mos të vrisnin mendjen për celulitin.

Në fakt, burrat kanë një metabolizëm më të shpejtë dhe për këtë arsye gjithashtu kanë tendencë të fitojnë më pak peshë.

Edhe tani që ekziston barazia gjinore në vendin tonë, ka avantazhe që mbeten për burrat, ata mund të përdorin një gjuhë më të rëndë pa u gjykuar për shembull. Por ka shumë shembuj të tjerë që zakonisht konfirmojnë se burrat shpesh vazhdojnë të kenë më shumë liri sesa gratë.


TË NGJASHME