HomeLifestyle

Këto janë kafshët më “të çuditëshme” që keni parë ndonjëherë

Nëse jeni duke kaluar një kohë të vështirë për shkak të situatës ku ndodhemi, duhet tju themi se moti po pastrohet dhe ne ende duhet të kalojmë pjesën më të madhe të kohës në ambiente të mbyllura, duke shmangur kontaktin shoqëror dhe duke u mbyllur me asgjë përveç vetes. Kjo mund të tingëllojë si një jetë e zymtë dhe dëshpëruese, por vjen me marramendje. Për shembull, ju keni më shumë kohë për t’u njohur me artistë të bukur në Instagram, si Ronald Ong!

Ajo që bën Ronald duket mjaft e thjeshtë: ai fotografon kafshët në vepra të çuditshme, surrealiste të artit. Zakonisht ka të bëjë me ushqimin, por ai nuk i përmbahet vetëm një teme. Ai përdor të gjitha llojet e sendeve dhe madje edhe kafshët e tjera, për sa kohë që ka kuptim për kafshën që po përpiqet të bëjë Photoshop.

Dihet pak për vetë artistin. Ai është një artist dixhital 21 vjeç nga Malajzia, por ne nuk kemi ide se sa kohë ai ka që punon këto vepra arti. Është e qartë se ai është jashtëzakonisht i talentuar ose e ka bërë këtë për shumë vite me radhë- me siguri qëndrojnë të dyja mundësitë.

Le ti hedhim një sy fotove të më poshtme.


TË NGJASHME