HomeModa

Këto janë kombinimet e ngjyrave të cilat femrat i bëjnë të duken perfekt!

A ju pëlqen kombinimi i disa toneve të ndryshme pasteli?

Që të dukeni gjithmonë atraktive dhe moderne, patjetër duhet të dini gjënë e parë dhe themelore kur është fjala për kombinimet e ngjyrave – cila me cilën më së miri përshtaten!

Përsoseni kombinimi e përshtatshëm dhe do të dukeni fantastike çdo ditë!

E kuqja dhe e hirta

E trëndafilta dhe e gjelbra e butë

Vjollcë dhe e gjelbra e errët

Rozë nga koka deri te thembrat

Miks i toneve pasteli

Nuancat kafe nga koka deri te thembrat

Këshillë:

Për t’i përshtatur më lehtë ngjyrat për kombinimin e veshjeve, duhet që në dollap gjërat gjithmonë të jenë të radhitura nga ajo më e errëta deri te më e shndritshmja.

Varni të parat rrobat nga e gjelbra deri te e kaltra, pastaj nga e bardha deri te e hirta dhe nga ngjyra e errët deri te e zeza. Kështu çdo gjë do ta keni para syve dhe lehtë do të përshtatni kombinimin e mirë të ngjyrave.


TË NGJASHME