HomeSociale

Këto janë zonat në kryeqytet që nuk do të ken drita pë disa orë

Ditën e sotme në disa zona në kryeqytet do të ketë kufizim të energjisë elektrike për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina.

OSHEE njoftoi se në orën 10:00-14:00, mbetet pa energji rruga “Komuna e Parisit”, pranë qendrës tregtare “Kristal”.

Gjithashtu nga ora 9:00-14:00, mbetet pa energji zona midis rrugës “Njazi Demi” pjesërisht dhe Bulevardi “Bajram Curri” pjesërisht.


TË NGJASHME