HomeLifestyle

Këto ngjarje kujtohen çdo 8 korrik

Edhe ja ku jemi sërish sot për të kujtuar dy nga ngjarjet më të rëndësishme për këtë 8 korrik.

Dita kombëtare e pijeve të ngrira!

Më 8 korrik festohet dita kombëtare e pijeve të ngrira. Vera është një nga periudhat më të bukura të vitit edhe për këtë arsye është e rëndësishme të mbani në frigorifer shumëllojshmëri pijesh të ngrira.

Këto pije kanë një histori të gjatë mbi 60 vjet janë me shije të ndryshme edhe që shijohen nga të gjitha moshat.

National Freezer Pop Day 2020 - Important Date, History, & How to ...

Dita kombëtare e çokollatës me bajame!

Gjithashtu çdo vit më 8 korrik kujtohet si dita kombëtare e çokollatës me bajame. Festojeni këtë ditë duke i dhuruar familjarve ose miqëve tuaj nga një çokollat me bajame.

Janë disa mënyra të ndryshme si mund të shijosh çokollatën me bajame duke e përdorur në biskota, puding, akullore e ëmbëlsira të ndryshme. Për ta shijuar sa më shumë çokollatën me bajame e shoqëroni me një filxhan kafeje.

Shijoni disa copëza çokollate me bajame, dhe nje pije të ngrirë për një ditë sa më të bukur.

July 8 is National Chocolate with Almonds Day | Foodimentary ...
Happy National Milk Chocolate and Almonds Day!

TË NGJASHME