HomeSociale

Këto pemë Krishtlindjesh janë aq komike

Në të gjithë botën, shumica e njerëzve dekorojnë pemën në prag të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Tradita filloi në Gjermani dhe që nga ai moment pothuajse çdo vend në botë e zbukuron pemën e Krishlindjeve. Mirëpo, ka edhe vende si Monglia që pemën e zbukuron me para me shpresën e një suksesi financiar në vitin e ardhshëm. Kjo gjë mund të jetë komike, por është traditë e tyre.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të pemëve më komike të Krishtlindjeve! Shikoni më poshtë:

 


TË NGJASHME