HomePsikologji

Këto shenja të horoskopit janë më të vështira për t’u kuptuar

Ju ka ndodhur shpesh që sado që mundohesh të shpjegohesh tek të tjerët, duket sikur ata nuk të kuptojnë. Por sipas studimeve rezulton se këtë hall e kane vetëm disa shenja të horoskopit:

Gaforrja- njihet ndryshe edhe si nje nga shenjat që ndryshojnë më shumë- ajo përjeton keqkuptime edhe për shkak se shenjat e tjera nuk ia ndjekin dot ndryshimin e papritur emocional dhe nuk ia kuptojnë si e ka humorin.

Akrepi – e adhuron intimitetin, dhe kërkon t`i mbajë informacionet për vete; të mbështjellë në mister, të lindurit e kësaj shenje e kanë vetë tendencën që të mos kuptohen.

Bricjapi- nuk kërkon gjithmonë të integrohet. Për këtë arsye, në disa situata, mund edhe të mos kuptohet sic duhet nga ata rreth e qark tij që nuk gjenden në një gjatësi vale.

Ujori- e sheh botën ndryshe nga të tjerët; idetë e tyre janë zakonisht unike, sepse kanë një si gjuhë të vetën. Kanë mënyrën e vet të të menduarit dhe nuk i justifikohen njeriu.


TË NGJASHME