HomeLifestyle

Këto situata zbavitëse do t’ju bëjnë të mendoni se nuk jeni vetëm

Gjatë gjithë jetës sonë, ne e gjejmë veten në shumë situata zbavitëse dhe madje edhe absurde, disa prej të cilave ndodhin shumë më shpesh sesa duhej të ndodhin. 

Por ne nuk flasim shpesh për to me njerëz të tjerë, pasi ato duken jo interesante ose të parëndësishme. Por kjo nuk do të thotë që njerëzit e tjerë nuk kanë provuar të njëjtën gjë.

Në këtë artikull kemi dalë me 18 situata zbavitëse që mendojmë se do të jenë të njohura për të gjithë.

1.Kur vërtet dëshironi të hani, por thjesht nuk mund të gjeni filmin e duhur për të parë.
2. Kur jeni ftohur dhe fajësoni veten tuaj që nuk jeni kujdesur dhe nuk keni vlerësuar shëndetin tuaj.

3. Momenti i vështirë kur dilni nga një dyqan pa blerë asgjë dhe mendoni me vete: ‘Ecni normal. Ju nuk keni vjedhur asgjë … ‘

4. Ndjenja kur toka para jush nuk është aq e duhur sa ju e prisnit.

5. Kjo është një pauzë e pakëndshme dhe pretendoni se ju ka ardhur një mesazh vërtet i rëndësishëm në telefonin tuaj.

6. Kur jeni duke ecur ndërkohë që dëgjonj muzikë dhe imagjinoni se jeni duke luajtur në një film.

7. Kur aksidentalisht vështroni dikë për një kohë të gjatë dhe papritmas kuptoni se si duket kjo gjë për njerëzit e tjerë.

8. Jeta e vështirë e orëve tona të alarmit.

9. Kur keni pirë dhe të hyni në rrjetet sociale.

10. Ajo zonë e vogël e sigurt kur bëni dush midis llavës vullkanike dhe azotit të lëngshëm.

11. Kur thoni me zë të lartë se jeni të uritur dhe ju thuhet se sapo keni ngrënë.

12. Pas seancës tuaj të parë në palestër.

13. Kur një vajzë thotë se ka shkuar në krevat për të fjetur por është akoma në internet një orë më vonë.

14. Kur keni punuar për dy ditë dhe akoma nuk jeni bërë milioner.

15. Kur hyni në Facebook.

16. Kur largoheni nga shtëpia juaj në mëngjes duke e ditur se dukeni të mahnitshme.

17. Kur provoni një makeup të ri duke menduar se rezultati do të jetë aq i mrekullueshëm sa e prisnit.

18. Kur nuk hyni në internet për një javë dhe nuk kuptoni ndonjë nga lajmet ose batutat e fundit.

TË NGJASHME