HomeModa

Këto stile flokësh me shami thjesht na kanë magjepsur

Nuk ke kurrfarë ideje për rregullim flokësh? Provo ndonjë nga këta trendë dhe stile interesante me shami.

Shamitë vërtet janë pjesë shumëfunksionale. Mund ta përdorësh në aq mënyra sa të ta dojë qejfi!

Pa marrë parasysh a e përdor në mënyrë klasike përreth qafës, e lidh rreth dorës, çantës apo madje rreth kyçit të këmbës, gjithmonë ngre çdo kombinim mode.

A ke provuar ndonjëherë të përshtatësh shaminë me stilin e flokëve?

Këtu i ke gjithashtu mundësitë të hapura, ndërkaq ne për ju kemi ndarë disa ide të cilat na kanë pëlqyer shumë.


TË NGJASHME