HomeShowbiz

Kim Kardashian kopjon modelen e famshme?!

Kim Kardashian është kapur duke kopjuar disa nga veshjet më ikonike të Naomi Campbell. Në të paktën katër raste, ylli i ‘Keeping Up With The Kardashians’ ka tërhequr vëmendjen me veshje të mrekullueshme që mund t’i kenë lënë njerëzit me një ndjenjë të paqartë deja vu.
Dhe kjo është për shkak se ata ndoshta kanë parë modelen Naomi Campbell që i ka veshur e para.

Ja disa nga rastet kur Kim Kardashian është veshur njësoj si supermodelja. Kujt i rri më bukur?!


TË NGJASHME