HomePolitikë

Kim Mehmeti: Ja si janë burrështetasit tanë

Anlisti Kim Mehmeti thotë se në Shqipëri kufiri mes politikës dhe krimit nuk ekziston.

I ftuar në studion e lajmeve të RTV Ora, ai krahasoi politikanët me prostitutat, duke thënë që e kanë të vështirë të dalin nga politika.

Kim Mehmeti: Kryeministri i Shqipërisë edhe të dojë nuk del nga politika sepse shumë nga burrështetasit tanë janë si ato prostitutat në shtëpinë publike. Dalja e tyre nga aty nuk varet nga dëshira e tyre, por kur do të vendosë ai pronari që ti japë lejë. Ai e bën kur e shikon që nuk ka dobi ndaj tyre. Andaj ajo që është më e çuditshme, është se aq shumë janë përzierë gjërat saqë nuk mund ta kuptoni në Shqipëri sa politika e drejton krimin, apo krimi e ka kapur peng politikën. Kur këto gjera e humbasin kufirin, atëherë aty nuk keni më shtet, po keni banda që e konsideron popullin si argat të vetë që një herë në 4 vjet të japin votat dhe këtu përfundon gjithë forca e qytetarit.


TË NGJASHME