HomeModa

Kjo është stilistja australiane që frymëzohet nga ylberi për modelet e flokëve

Mykey O’Halloran është një stiliste 29-vjeçare nga Melbourne. Imagjinata e saj e gjallë e lejon atë të specializohet në prerje të çmendura, ngjyra dhe në krijimin e modeleve unike, ndërkohë që paratë e mbledhura i përdor për bamirësi.

Ajo mund t’i kthejë edhe flokët më të errëta në një ylber rrezatues dhe mesazhi i saj ka të bëjë vetëm me ndihmën e njerëzve për t’u shprehur.

Shfletoni disa prej modeleve më të bukur që kemi zgjedhur për ju.


TË NGJASHME