HomeModa

Kjo ngjyrë shndërrohet zyrtarisht në më të famshmen e 2020-ës!

Një pallto ngjyrë kamel, një fund lëkure bezhë, një çantë apo një golf bezhë do t’ju bëjë të dukeni shumë elegante dhe të veshura shtrenjtë. 

Nëse ka diçka që do të mbahet mend nga Java e Modës në New York këtë vit, është ngjyra bezhë!

Bloger-et i janë kthyer veshjeve bazike dhe gjithçka rrethohet nga tonalitetet e ndryshme të kësaj ngjyre.

Ka diçka tek tonalitetet e tokës që të japin një pamje krejt tjetër.

Mbi të gjitha, kujtoni se çfarëdo që vishni në këtë ngjyrë, mund të jetojë gjatë. Bezha s’vdes kurrë!

Ka diçka tek kjo ngjyrë që na shndërron krejt veshjen!

Të veshura nga koka tek këmbët me bezhë, kjo ngjyrë shndërrohet zyrtarisht në më të famshmen e 2020-ës!

M.H/ GotaNews


TË NGJASHME